God råd om kaffe maskiner og kaffe typer.

Et af de mest kaffedrikkende er Danmark, de sidste år er er det steget til nye højder så vi i dag drikker mere end 4,1 milliarder kopper kaffe. I gennemsnit drikker vi omkring 4 kopper kaffe om dagen, heraf drikker mænd en smule mere kaffe end kvinderne.

Forbruget for mænd har stortest været konstant, tal ca. 86% af mænd drikker dagligt kaffe hvor det hos kvinderne er 75%.

Hvilken type kaffe er det så der bliver solgt mest af ? den formalede kaffe står for ca. 50% men der er en stigning af salget af hele bønner.

Kaffe har generelt fået øgenavnet “Det sorte guld”.

Vi danskere bruger meget tid og mange penge på vores elskede kaffe. De sidste år har vi brugt næsten 2 milliarder på Kaffe.

Det er den formalede kaffe der bliver solgt mest, vi køber for mere end 1 milliard formalet kaffe hvor Instant kaffe ligger på ca 480 milioner.f

Hele bønner står for 13% med 294 millioner, mens kapselkaffe ligger i omegnen af 163 millioner.

5 gode råd til valg af kaffemaskine

At købe en kaffemaskine er ikke den store opgave, men valget af type kan være mere problematisk, skal det være en kapselmaskine, friske bønner eller malet kaffe, derudover spiller design og størrelse ligeledes ind.

Maskinen skal også være enkel at rengøre, og så må den ikke larme for meget.

Husk altid at vedligeholde din maskine, du kan finde nogle gode råd til venlige holdelse her

1. Valg af kaffetype, malet, friske bønner eller kapsel maskine.

2. Vælg evt. farve så den matcher øvrige elementer i dit køkken.

3. Vælg en kaffemaskine, der kan opfylde jeres gennemsnitlige bryggevolumen gennem en normal uge, vær opmærksom på weekend brug.

4. Vælg en kaffemaskine, der er nem at rengøre.

5. Vælg en kaffemaskine, der ikke larmer unødvendigt.

6. Når du har fundet den du ønsker dig, så undersøg prisen hos mere end en forretning, der kan være mange penge at spare.